Godt sagt

Citater


Et menneske, der blot var et menneske, men sagde de ting, Jesus sagde, ville ikke være en stor morallærer. Han ville enten være sindssyg – på linje med en mand, der påstår, at han er et pocheret æg - eller også ville han være Djævelen selv. Enhver må træffe sit valg. Enten var, og er, dette menneske Guds søn, eller også er han en galning eller noget endnu værre. Man kan spærre ham inde som sindssyg, man kan spytte på ham og slå Ham ihjel som en dæmon – eller man kan falde ned for Hans fødder og kalde Ham ”Herre og Gud”. Men lad os ikke komme med dette nedladende vås om, at han var en stor morallærer.C.S. Lewis


"The facts of life are conservative." Margaret Thatcher

Hold mund med jeres hykleri, I gamle feminister
 "Jeg forbeholder mig retten til at tænke og agere selv uden at få påduttet af feministerne, at det er forkert at ville være en nærværende mor! Feminisme handler vel også om, at man som kvinde selv skal have lov at vælge, gør det ikke? Jeg vælger selv det her, det er ikke samfundet eller mændene, der dikterer, at jeg – sammen med min mand – er nærværende forælder på en måde, der er god for os og vores lille familie på seks. Så hold mund med jeres hykleri, gamle feminister, og giv mig dog lov til at være en bedre og mere nærværende mor, end I selv har været!"
Kim Andres Brofeldt, Politiken 17/1 2011


Ingen tør
 ”Hvis det er sandt, hvad det er, at et demokratisk og produktivt samfund bygger på stærke og selvdrevne familier, har dansk politik siden 1970 været på katastrofekurs.Men hvor er de borgerlige debattører eller politikere, der for alvor foreslår at lægge kursen om, genindføre sambeskatning, gøre det økonomisk muligt for forældre at lade børn passe hjemme de første tre år og reducere de voldsomme tilskud til især enlige mødre, verdens højeste, som da også har medført et rekordantal skilsmisser. Se, sådanne forslag ville være borgerlig politik, men det er der ingen, der tør (bortset fra Katrine Winkel Holm).” 
David Gress i Politiken 1/1 2011


Hot at være Hausfrau i 2011
"At gå derhjemme. Katrine Winkel Holm vidste det allerede i 2010: Det bliver hot at være Hausfrau. Ud med work-lifebalance, au pair, hjemmeaftener med den bærbare og på, hvad laver du så-spørgsmål."


Information gav 18 december deres bud på, hvad der bliver hot i 2011.