fredag den 2. januar 2015

Lidt om JP's historie om det nye netværk....

Jeg blev lidt overrasket over at se mig portrætteret som del af et nyt netværk ved navn Det nye Højre. Jeg skriver og taler på egne vegne og føler mig i øvrigt ikke spor beslægtet med Estrup, så jeg har aldrig følt mig som "højreorienteret" - hvad det så end vil sige. Men ok, det er da godt selskab, jeg er havnet i, så jeg klager ikke.Jeg er citeret for følgende: "Vi har ikke fået stoppet masseindvandringen, og vi har stadig ikke styr på dem, der kommer ind. Det er en eftergivenhed. En slaphed. Og det er svært at stille op mod så selvsikker en religion som islam. Den kommer jo hele tiden med nogle ultimative krav - til børnehaverne, skolerne, svømmehallerne - og det er jo en kamp ude i det civile samfund, og den ser jeg slet ikke i stort nok omfang. Jeg savner flere, der siger "nej, det er vores kultur, det er vores land." Læs mere