fredag den 6. juni 2014

Løkke-sagen: Blodhundene og bandarfolket tabte

Ugens bedste citat: ”Hvis Ekstra Bladet havde fået fingre i Churchills bilag, havde Hitler med al sandsynlighed vundet Anden Verdenskrig (Henrik Jensen, JP).


Noget af det eneste gode ved hele den afsindige sag om Løkkes tøj mm er, at den bragte Kiplings digt If ”frem af glemslen. Det fremragende, men af 68 så bagtalte digt, blev pludselig citeret på diverse netaviser. Tænk engang.
Der er meget at hente hos Kipling. Jeg skriver i dag om hans ædende onde portræt af datidens presse i Junglebogen (glem filmen, læs bogen): Bandarfolket: Lemminger, der hovedløst jager den enkelte, og bagefter glemmer alt om udåden for at skynde sig videre til næste offer. Man skulle tro Kipling havde læst Ekstra Bladet.
Der er meget at hente hos Kipling. Jeg skriver i dag om hans ædende onde portræt af datidens presse i Junglebogen (glem filmen, læs bogen): Bandarfolket: Lemminger, der hovedløst jager den enkelte, og bagefter glemmer alt om udåden for at skynde sig videre til næste offer. Man skulle tro Kipling havde læst Ekstra Bladet. Læs mere


Mens presset var størst på Løkke, kommenterede jeg sagen i Information her