torsdag den 21. marts 2013

Mogens Jensens fyringsdrømme


Men nogen forbløffelse kan jeg i dag læse, at jeg befinder mig midt i et stormvejr. Jeg har siddet til DR-bestyrelseskonference i halvanden dag uden at opdage det. 
Jeg er selvfølgelig smigret over, at Mogens Jensen (S) ønsker mig fyret. Han plejer kun at ønske at lukke munden på mig, men jeg bliver åbenbart mere og mere irriterende i hans øjne, så noget godt må jeg jo have gjort.
Det er fascinerende at se så mange have en mening om en sag som de kender så lidt til. 

Jeg ønsker ikke selv at referere fra en privat samtale med Martin Krasnik, (hvor jeg selvfølgelig henvendte mig som privatperson ikke som DR-bestyrelsesmedlem), men synes det er højst overraskende at læse om alle dem jeg angiveligt har ringet op og skældt ud, her i blandt Ulrik Haagerup.
 Det er nyt for mig.

Men nu har jeg så fået at vide, at DR-bestyrelsesmedlemmer kun må kontakte DR-journalister, hvis de ønsker at rose dem. 
Det tager jeg efterretning.
Imens fortsætter debatten. Deadline-redaktøren er begejstret for Krasniks interview herunder brugen af Bawer, mens hans kritikere angriber igen