søndag den 11. november 2012

Juletræet i Kokkedal og fremtidens Danmark


Et lille flertal af muslimer har som bekendt aflyst julen i boligområdet Egedalsvænge i Kokkedal.
De 7.000 kr., som boligforeningen normalt sætter af til julehygge, har man i stedet valgt at bruge til fejringen af den islamiske højtid eid, som fik hele 60.000 kr i støtte.

Først var det betegnende nok umuligt at få en kommentar fra de beboere, der begræd det islamiske attentat på den kristne højtid, men efterhånden dukkede de frem, bl. a. den gamle dame Carla Svendsen, der udtalte: »Jeg er meget ked af, at der ikke kommer noget juletræ i år.

Det er altid så hyggeligt.« Hun fylder 80 år juleaften og havde regnet med, at Dannebrog som sædvanlig ved den slags højtider ville blive hejst.
»Men der er sgu heller ingen til at hejse flaget mere«, siger hun.

Ingen til at hejse flaget, ingen til at tænde juletræet! Det er sagen i en nøddeskal.
Sagen handler selvfølgelig ikke om demokrati. Rent formelt er der ingen finger at sætte på forløbet: Et flertal har ret til at træffe kulturnedbrydende beslutninger og gøre boligområdet til en lille islamisk enklave.

Det handler om fremtidens Danmark.

Den demografiske udvikling tilsiger os, at det, der sker i Egedalsvænget i dag, kan ske for os i morgen.
Om fem år, om ti år kan vi selv blive dem, der som Carla Svendsen kommer til at bo i et julefrit område uden Dannebrog.

I et fremtidens Danmark, der ikke længere er dansk.

Regeringspartierne og Liberal Alliance gør, hvad de kan for at sætte turbo på udviklingen, dels ved at genåbne for muslimsk indvandring, dels ved at vise deres ligegyldighed over for situationen i Egedalsvænget.

Kulturminister Uffe Elbæks kommentar til sagen taler for sig selv: »Jeg vil bare sige, at traditioner jo hele tiden er til debat og til forhandling...

Heldigvis. Og det vil sige, at traditioner udvikler sig.« Nej, Uffe Elbæk, de afvikles også nogle gange. Og når du ikke har andet at sige end »heldigvis« til kulturafviklingen, afslører du dig som den ukulturminister, du dybest set er.

Det er ikke overraskende i betragtning af det parti, du tilhører.

Denne kombinerede islamisering og kulturafvikling af kristendommen er ikke en ulykke på linje med orkanen Sandy, der hærgede den amerikanske østkyst for nylig.

Det er ikke et barsk vilkår, vi udsættes for, og som vi med foldede hænder må lære at leve med.
Den er en politikerskabt ulykke påført os af de partier, der i 1983 slog dørene op for muslimsk masseindvandring.

Først og sidst Det Radikale Venstre.

Det julefri Egedalsvænge er Elbæks partis værk. Og når han i dag konfronteres med de vilkår, hans parti har skabt for en stakkels gruppe danskere, slår han hånden ud og siger: »Sådan er udviklingen« og understår sig oven i købet i at tilføje: »Heldigvis«. Det var Det Radikale Venstre, der burde samle ind (af egne penge!) til et juletræ i Egedalsvænget, men selvfølgelig blev det i stedet lokalafdelinger af Dansk Folkeparti og Venstre, der skillingede sammen til et træ.

Venstre, der i parentes bemærket bærer sin del af ansvaret for udviklingen med sine integrationsministres arrogante afvisning af at forholde sig til »tørklæder, badeforhæng og leverpostej i børnehaver«. 

Nødaktionen redder dette års jul i Egedalsvænget, men undgår vi som nation den katastrofe, fremtiden er svanger med? At vi og vores børn mister det kæreste, vi har: Det land, den kultur, de traditioner vore forældre gav os.

Jyllands-Posten 10. november